13 Temmuz 2017 Perşembe

Deli Aşk Full izle

Deli aşk izle filminin oyuncuları Emrah Kaman, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Gülhan Tekin, Burak Çelik, Toygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya ve Muhittin Korkmaz olan ve 10 Mart 2017 tarihinde beyazperdede yerini edinmiş olan filmin yönetmenliğini Murat Dündar ve Murat Emre Kaman tarafından üstlenilmiştir. Deli Aşk izle, bir Maraş dondurmacısı olan Ekrem’in, sevdiği kız olan Neşe’yi ve kalbini kazanmak için çırpınırkenki maceraları ve yaşadıkları anlatılmaktadır. 

Konusunun tanıdık bir bambaşka yorum ile karşımıza sunulduğu bu komedi, başarılı oyunculukları ile bizleri ekrana kilitleyip en kahkaha ve keyif dolu anları yaşatmaya tam kıvamında ve abartısız bir biçimde devam ediyor. Yapımı Cem Yılmaz ve CMYLMZ Fikir Sanat tarafından üstlenilmiştir. Senaryoyu kaleme alan isimler komedi filmlerinin aranan ikilisi olan kardeşler Murat Emre Kaman ve Emrah Kaman’a aittir. Ali Seval tarafından da müziklerin eşlik edildiği Deli Aşk full izle, Ekrem’in canından çok sevdiği kadını hiç pes etmeden, dilediğince çabalayarak yanında istemesi ile komediyi bir başka bakış açısı ile duygular ile harmanlamaktadır. Ve tabi ki hüznü de yanlarından eksik etmez. 
Komedinin cebine koymayı unutmadıkları hisler ve hırs ile aslında sevmenin ne demek olduğunu biraz olsun anlamlandırmayı da alt metin olarak beyazperdeye sunmaktadır. Hem duygulanıp üzüleceğiniz hem de kahkahayı yüzünüzden eksik etmeyeceğiniz bu tadı kıvamında filmi sakın kaçırmayın. En mutlu anlarda keyifli seyirlere!.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder