11 Haziran 2017 Pazar

Mike ve Dave izle

Mike ve Dave
Komedi hepimizin en sevdiği türlerden birisi. 2016ABD yapımı olan Mike ve Dave izle filmi de sizleri kırıp geçirmek adına şimdi ekranlara geliyor. Yönetmenliğini Jake Szymanski'nin yaptığı bu harika komedi, aşkın ve gülünç bir iddianın yer aldığı farklı konusu ile 8 Temmuzda gösterime girecek olan filmler içinde yer almakta. İki kafadar bir anda saçma sapan bir iddiaya girerler ve sonuçları onlar için de inanılmaz olur.
Oldukça değişik konusu ve eğlenceleri ile sizler de yaz filmi tadında ki bu yapımı çok seveceksiniz. Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak orijinal adı ile gösterime girecek olan yapımın başrollerinde; Zac Efton, Anna Kendrick, Atvrey Plaza, Adam DeVinc ve Stephen Root yer alıyor. Senaryosu ise Andrew J. Cohen ve Brenden O'Brien ortak yapımı. Eğlencenin tavan yaptığı bu harika yapımı sizler de kesinlikle çok seveceksiniz.
Orijinal adı Mahe &Dave Need Wedding Dates olan film, belirli bir tarihte evlenmeyi hedefleyen iki kafadarın ilginç macerasından yola çıkılarak hazırlanmış. Mike ve Dave tek parça izle filminin yapımcıları ise Jonathan Levine ve Peter Chernin. Komik, sevimli ve farklı ikimizin başına geleceklere sizler de kesinlikle çok gülecek, bazı sahnelerde kendinizden geçeceksiniz. Tipik Amerikan komedisi tadında hoş ve sıcak bir film izlemek istediğiniz de hemen bu yapımı izleyebilirsiniz. Eşsiz konuları ile diğer komedilerin de sizleri beklediğiniz unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder