18 Haziran 2017 Pazar

Müthiş Bir Film izle

Müthiş Bir Film
23 Eylül 2016 tarihinde gösterime girecek filmlerden biri olsa da şimdiden kendinden söz ettiren Müthiş Bir Film, komedi dalında yüksek dozdaki kahkahaları ile karşımıza çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh’in oturduğu bu filmin başrollerinde ise Murat Eken, Gürgen Öz, Cemal Hünal ve Gaye Gürsel yer alıyor. Bol bol güleceğimiz bir film hazırlığı içerisinde olan bu ekibin çekimler sırasında da sürekli kahkaha attığı söylentiler arasında yerini aldı bile. Türkiye yapımı komedi filmlerine eklenen bu filmin afişi de bizi geçmişe götüreceğinin sinyallerini veriyor.
Alışılmış Komedilere Son!
Müthiş Bir Film izle hem ekibi ile hem de işlediği konusu ile farkını ortaya koyuyor. Komedi dalında yer almasına rağmen eskiden beri özlediğimiz saf ancak bizi gülmekten yerlere yatıracak replikleri bu filmde bulabileceğiz. Özellikle de filmin konusunun 1960’lara dayanıyor olmasından dolayı yeşil çam tadında bir film izleyeceğimizin de sinyallerini veriyor. Şimdiden pek çok hem ismi hem de kadroyu beğendiğini açıklayan yorumlar yapıyor. Filmin yapımcılığını Cahit Kaya ve Erhan Karataş üstlenmiş durumda. Yönetmen Emir Khalilzadeh ile birlikte Serkan Dağlı ise senaryoyu hazırlıyor. Dağıtımcılığını Pinema’nın üstlendiği bu film 97 dakika sürüyor.
Yeşilçam Macerası Yaşanıyor!
Müthiş Bir Film full izle filminde Vahi ve Ali Kemal adındaki iki kafadarın Yeşilçam sektörüne girmesine ortak olacağız. Yeşilçam filmlerinin revaçta olduğu ve herkesin bu tür filmler çekmeye çalıştığı bir zamanda bu sektöre giren bu iki kafadar işlerin aslında çok farklı işlediğini ve kendilerinin geriden gördükleri gibi bir dünya olmadığını anlayacaklar. Bizleri de geçmişe götürecekleri bu filmde karmaşık ve bir o kadar da oldukça büyük bir dünya olan Yeşilçam sektörüne farklı bir bakış açısı ile bakmamızı sağlayacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder