18 Haziran 2017 Pazar

The Accountant Full izle

The Accountant Bir adli muhasebeci olarak çalışan kahramanımız yasadışı müşterileri için kitaplar yapmaktadır. Gündüzleri başarılı bir muhasebeci olarak bulunuyorken, geceleri ölümcül bir suikastçı olarak çalışan Chris’i usta oyuncu Ben Affleck canlandırıyor. Gavin O’connor’ın yönetmiş olduğu filmde J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal ile beraber Cynthia Addai yer alıyor. Sizde internet üzerinden The Accountant izlemek için bizi tercih edebilirsiniz.
Dram Ve Gerilim Bir Arada Geliyor
Batman v Superman filmleri ile beraber adından sıklıkla söz ettiren meşhur oyuncu Ben Affleck bu sefer dram-gerilim filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Filmin başrollerini Anna Kendrick'le paylaşan Affleck, Christian Wolff adlı bir matematik uzmanına hayat veriyor. Müşterileri ile içli dışlı olan dünyanın en tehlikeli suç örgütleri adına serbest şekilde çalışıyor. Hazine bakanlığına ait suç yürütme ajansı kendisini araştırmaya başladığı anda alelade gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşmış olan profesyonel, robotik firmalar çalışan muhasebe çalışanının keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık sorunları üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümektedir.
Harika Bir Film
Warner Bross yapım şirketi tarafından ortaya koyulan The Accountant filmini sizde adresimizden izleyebilirsiniz. Günümüzde pek çok gerilim filmleri yer almakta, her gün farklı farklı filmleri sitemizde kolayca bulabilirsiniz. Filmin yönetmenlik koltuğunda Gavin O’Connor yer alıyor. Hal böyle olunca bu anlamda oyuncuları da çok iyi seçmesi gerekiyor. Aksiyon filmleri içerisinde yakışacak oyuncular, aktörler bulmakta kolay olmuyor. Amerika Birleşik Devletleri yapımı olan bu filmin konusu ise kendisine hayran bırakıyor. Film sayfamızda 720p ve 1080p kalitesini siz değerli izleyici kitlelerimize aktarmaktayız. İnternet üzerinden The Accountant filmi full izlemek için sizde hemen adresimizi ziyaret edebilirsiniz. En yeni ve en kaliteli eserleri her zaman adresimizde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder